Zamieszczone przez Martinoos
[O2] Demontaż tapicerki lewej bagażnika - prośba o wskazówki
Zwiń
X
-
[O2] Demontaż tapicerki lewej bagażnika - prośba o wskazówki
Przymierzam się do zdemontowania tapicerki lewej w bagażniku. Czy mógłby ktoś podzielić się wiedzą i własnymi doświadczeniami w tym temacie ? Czy np trzeba jakoś demontować kanapę tylną ? Czy gdzies są może ukryte śruby o których warto wiedzieć wcześniej ?
Powód demontażu ?
Przestał mi działać spryskiwacz tylnej szyby i podejrzewam odłączoną złączkę wlasnie w tamtym rejonie.
-
-
Re: Demontaż tapicerki lewej bagażnika - prośba o wskazówki
Zamieszczone przez elektorPrzestał mi działać spryskiwacz tylnej szyby i podejrzewam odłączoną złączkę wlasnie w tamtym rejonie.
[ Dodano: Nie 20 Mar, 11 12:50 ]
Bo u mnie spryskiwacz tylniej szyby bardzo osłabł i z klapy zaczynał wypływac płyn a przyczyną była plastikowa zawleczka, która sie obluzowała. Patrz na fotceZałączone pliki
Komentarz
-
-
Re: Demontaż tapicerki lewej bagażnika - prośba o wskazówki
Zamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez elektorPrzestał mi działać spryskiwacz tylnej szyby i podejrzewam odłączoną złączkę wlasnie w tamtym rejonie.
[ Dodano: Nie 20 Mar, 11 12:50 ]
Bo u mnie spryskiwacz tylniej szyby bardzo osłabł i z klapy zaczynał wypływac płyn a przyczyną była plastikowa zawleczka, która sie obluzowała. Patrz na fotce
[ Dodano: Nie 20 Mar, 11 22:50 ]
Zamieszczone przez Dobrzylelektor, wystarczy odkręcić jedna śrubę ukryta jest w uchwycie koło lampy no i jesli masz masz uchwyt na zakupy do musisz wykręcić 2 śruby a i jeszcze lampion musisz wypiąć od podświetlenia bagażnika,
Komentarz
-
Komentarz